Aquarell.ro

Standuri pop-up

Pop-up display-ul este un stand de afisare portabil, realizat din materiale usoare (aluminiu, pvc), la un inalt nivel de calitate, avand aplicabilitate in standuri expozitionale, conferinte de presa, lansari de produs, puncte mobile de vanzare in hypermarketuri, etc.

Pop-up display-ul inlocuieste cu succes structurile expozitionale clasice avand avantajul unui sistem revolutionar de extindere.

Avantajele sistemului expozitional Pop-up display:
- transport usor, nu necesita un autovehicul utilitar, geanta putand fi transportata pe bancheta din spate a unui autoturism.
- montaj rapid, in mai putin de 30 minute puteti monta un stand expozitional cu o suprafata de afisare de pana la 10 mp.
- fara costuri suplimentare de montaj, orice persoana fara experienta in standuri expozitionale poate monta acest sistem de afisare cu usurinta; ganditi-va la cat au ajuns costurile de montare si demontare a standului dumneavoastra in editiile expozitionale trecute.
- structura flexibila, in editia expozitionala viitoare, puteti pastra si refolosi print-ul, sau il puteti inlocui, fara a mai fi necesara achizitionarea unor alte structuri. Sistemele "pop-up" folosesc benzi magnetice pentru fixarea printurilor pe structura. 
Constructia portanta si tehnologia de afisare permit obtinerea unor imagini integre cu jonctiuni aproape imperceptibile intre sectiunile printate.

Structura standului expozitional tip pop-up include :

 

1. Panoul pop up personalizat

 

 

2. Desk-ul pop-up personalizat

 

 

Ambele sisteme se livreaza cu geanta de transport inclusa. Setul pop-up display se livreaza, pe langa geanta de transport, si cu 2 lampi de 100 w.